Monday, April 27, 2009

Percaya ke tak?




4 comments:

  1. opps! salah keeerop posting comment..terbagi kat bawah pulaksss heeh

    ReplyDelete
  2. photoshop, percayalah.... :)

    ReplyDelete
  3. ini betul ni its call stone balancing,,kat tempat aku meniaga LYME REGIS dorset england ada satu mamat ompteh yg buat kerja ni,,summer aku selalu tengok dia balancing stones kat pantai,,camna dia buat? dia cari satu point atas satu batu ambik lagi satu batu cari satu point dan letakkan atas batu satu lagi,,kdg2 it takes him 15 menet to balance it kdg2 tak jadi langsung itu batu tak mau stay still!!!nama mamat tu andrian gray,,tak caya googlekan 'stone balancing'atau wikipedia it,,they who practiced it call an art,,you tell me is it an art or not?

    ReplyDelete
  4. Welcom mantoy,lama tak jumpa kat alam cyber ni

    ReplyDelete